Boning og polering.

Dette tilbyr vi

Vi vasker, skurer og boner dine gulv skinnende rene! Gulv og trapper som er hyppig besøkt kan bli fort slitt.

Vi anbefaler da oppskuring / boning for å beholde en pen overflate, og for å øke levetiden av gulvet.Gir du de harde gulvbeleggene i bedriften en jevnlig overflatebehandling i form av oppskuring og boning, sliter du på polishen istedenfor på selve gulvbelegget. Det forlenger gulvbeleggets levetid og er en lønnsom investering for bedriften.

For å bevare glansen i gulvene er det viktig at vask og renhold er tilpasset hver enkel gulvtype og overflatebehandling. Behandling med oppskuring, boning og polering bruker vi oftest på gulv med overflate av linoleum og vinyl. Ved polering av gulv bruker vi high-speed maskin med pads for å polere opp boningen.

Dette gjøres for å holde boningen blank og fin. I noen tilfeller bør man skure opp (toppskuring) de mest trafikkerte områdene før poleringen. Vi gjør en grundig befaring i forkant slik at behandlingen blir optimal. Vi legger gjerne opp en fast frekvens for oppskuring og boning.

Klar til å sette igang?

Finner du deg selv i å legge til enda en jobb på oppgavelisten? Vi gjør det lettere for deg å fokusere på det du vil fokusere på, så passer vi på at det ser fint ut i mellomtiden.